Het lidmaatschap geeft u de zekerheid lid te zijn van een vereniging die zich inzet
voor het behoud en de verspreiding van kennis van het historische erfgoed van Stolwijk

 

Ondersteunt u onze doelen ?

Word dan lid of begunstiger van onze vereniging


U kunt het aanmeldformulier HIER downloaden, volledig invullen en versturen naar oDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post versturen naar het secretariaat o.v.v. Ledenadministratie, Veenbies 21, 5102 GM Dongen 

LEDEN

De contributie bedraagt slechts 15 euro per jaar.

Daarvoor levert u niet alleen een bijdrage aan onze Historische Vereniging Oud Stolwijck ……
U krijgt o.a. vier maal per jaar ons bulletin “Historische Vereniging Oud Stolwijck” en u heeft de mogelijkheid deel te nemen aan twee jaarlijkse ledenavonden met een (historisch) thema wat raakvlak heeft met het verleden van Stolwijk of de regio Krimpenerwaard.

Woont u buiten Stolwijk? Dan ontvangt u ons bulletin digitaal.

Wilt u ons bulletin liever per post ontvangen? Wij brengen dan 10 euro extra (portokosten) in rekening. Het lidmaatschap kost u dan 15 euro (lidmaatschap) + 10 euro (portokosten) = totaal 25 euro per jaar.

BEGUNSTIGER

Als begunstiger betaalt u € 25 per jaar en heeft u de naast de voordelen van het lidmaatschap de mogelijkheid tot het plaatsen van een kleine bedrijfsadvertentie in ons bulletin, dat 4 maal per jaar verschijnt en een oplage heeft van minimaal 800 stuks. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.